Sirküler: 014/16                                                                                                          15.01.2016

TOBB Oda Borsa Akreditasyon Sistemi ve MDTO Kalite Yönetim Sistemi gereği; Odamızın çalışmaları, hizmetleri, üyelerimizin Odamızdan beklentileri ve önerileri ile ilgili hazırlanan ve Odamız web sitesinde de (ONLİNE  İŞLEMLER Menüsünde) yer alan  “Mersin Deniz Ticaret Odası Üye Memnuniyeti Anket Formu”  ekte sunulmuştur.

Üyelerimizin, ekte sunulan “Mersin Deniz Ticaret Odası Üye Memnuniyeti Anket Formu”nu 20 Ocak 2016 Çarşamba gününe kadar doldurarak Odamızın mersindto@mdto.org veya yaziisleri@mdto.org mail adreslerine ya da 0.324.3295230 numaralı faksına göndermelerini önemle rica ederiz.

Eki: Mersin Deniz Ticaret Odası Üye Memnuniyet Anketi Formu