Sirküler: 022/16                                                                                                        25.01.2016

Konu   : Üye İstek ve Şikayetlerine Yönelik Olarak Açılan E-Posta Hesabımız Hk.

Gerek Oda Akreditasyon Sistemi gerekse üyelerimizin istek ve şikayetlerinin sağlıklı bir şekilde takibinin sağlanabilmesi açısından, Odamıza ait uyeistek@mdto.org isimli bir e-posta hesabı açılmıştır.

Üyelerimiz hem sektörle ilgili hem de Odamızla ilgili olarak yaşadıkları her türlü sorun, şikayet ve isteklerini bu mail adresine iletebilecekleri gibi, www.mdto.org isimli web sitemizde bulunan ve online olarak doldurulan “Talep Formu” ile “Üye Memnuniyet Anketi Formu” bu mail adresine doğrudan yönlendirilecektir.

Bilgilerinize rica ederiz.