Sirküler No:031/17                                                                                                                      17.01.2017

Konu : Ülkemiz ile Gürcistan Arasında İmzalanacak Serbest Ticaret Anlaşmasına İlişkin Görüş Talebimiz Hk.

İlgi     : Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin 10.01.2017 tarih ve 479 sayılı yazısı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinden alınan ve bir örneği ekte sunulan ilgi yazıda; Ülkemiz ile Gürcistan arasında mal ticaretinin yanı sıra hizmet ticaretini de kapsayacak bir Serbest Ticaret Anlaşması (STA) imzalanması amacıyla müzakerelerin devam ettiği belirtilerek, söz konusu müzakereler kapsamında hazırlanan STA taslak metnine ilişkin Odamız üyelerinin görüşlerinin iletilmesi istenilmektedir.

Buna göre, ekteki taslak metnin incelenmesini ve olası görüşlerinizin 19 Ocak 2017 Perşembe günü mesai bitimine kadar Odamıza (Faks: 0324-3295230, E-Mail: mersindto@mdto.org) iletilmesini rica ederiz.

Eki : İlgi Yazı