Sirküler: 050/17                                                                                                                                                                            31.01.2017

Konu: ABD Deniz Ürünleri İthalatı Yeni Kontrol Programı Hk.

İlgi    : Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin 25.01.2017 tarih ve 1526 sayılı yazısı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinden alınan ilgi yazı ile; ABD Ticaret Bakanlığı tarafından yayımlanan ve dış ticaret partnerlerinin uyumluluk yükünü azaltmayı hedefleyen ABD’nin Deniz Ürünleri İthalatı Yeni Kontrol Programı’na ilişkin bilgi notu Odamıza gönderilmiştir.

Yazı ekinde Odamıza iletilen dosya, boyutunun yüksek olması nedeniyle e-mail ile gönderilememekte olup konuyla ilgilenen üyelerimiz söz konusu dosyayı Odamızdan temin edebileceklerdir.

Bilgilerinize rica ederiz.