Sirküler No:066/17                                                                                                                     15.02.2017

SÜRELİDİR

Konu : Macaristan ile İkili İlişkilere Yönelik Görüş Talebi Hk.

İlgi     : Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin 08.02.2017 tarih ve 2339 sayılı yazısı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinden alınan ilgi yazı ile; 02 Mart 2017 tarihinde Türkiye-Macaristan Tarım Yürütme Komitesi Toplantısının düzenleneceği bildirilerek, söz konusu toplantı hazırlık çalışmalarında yararlanılmak üzere Macaristan ile ticarette karşılaşılan sorunlar, çözüm önerileri ve toplantı gündemine getirilmesinde yarar görülen hususlara ilişkin bilgi notunun iletilmesi istenilmektedir.

Yukarıda bahsedilen hususlara ilişkin hazırlanacak bilgi notunun 23 Şubat 2017 Perşembe günü mesai bitimine kadar, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğine iletilmek üzere Odamıza (Faks: 0324-3295230, E-Posta: mersindto@mdto.org) gönderilmesini rica ederiz.