Sirküler: 083/16                                                                                                               17.03.2016

Konu  : Türkiye-İran Karma Ekonomik Komisyonu Toplantısına Görüş Bildirilmesi.

İlgi      : Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin 16.03.2016 tarih ve 5479 sayılı yazısı.

Ekonomi Bakanlığı’nın yazısına istinaden, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinden alınan ilgi yazıda; Türkiye-İran Karma Ekonomik Komisyonu 25. Dönem Toplantısı’nın 7-9 Nisan 2016 tarihlerinde gerçekleştirilmesinin öngörüldüğü bildirilmekte olup, toplantı sırasında gündeme getirilmesinde fayda görülen konulara ilişkin bilgi notu talep edilmektedir.

Yukarıda bahsedilen hususlara ilişkin görüşlerinizin, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğine iletilmek üzere 22.03.2016 Salı günü mesai bitimine kadar Odamıza gönderilmesini rica ederiz.

Eki : İlgi Yazı (1 Syf)