Sirküler: 090/16                                                                                                               18.03.2016

Konu  : Türkiye-Brezilya Karma Ekonomik Komisyonu Toplantısına Görüş Bildirilmesi.

İlgi      : Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin 14.03.2016 tarih ve 5235 sayılı yazısı.

Ekonomi Bakanlığı’nın yazısına istinaden, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden alınan ilgi yazıda; Türkiye-Brezilya Karma Ekonomik Komisyonu 3. Dönem Toplantısı’nın Başbakan Yardımcısı Lütfi ELVAN eş başkanlığında, 13-15 Nisan 2016 tarihlerinde gerçekleştirilmesinin öngörüldüğü bildirilmekte olup, mutabakat zaptında yer almasında fayda görülen konuların, ticari ve ekonomik ilişkilerin arttırılmasına yönelik işbirliği imkanları, öncelik verilecek sektörler, ticaretin geliştirilmesi için öneriler ikili ilişkilerde yaşanan sorunlar ve çözüm önerilerinin, Türkçe ve İngilizce olarak gönderilmesi talep edilmektedir.

Yukarıda bahsedilen hususlara ilişkin görüşlerinizin, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğine iletilmek üzere 22.03.2016 Salı günü mesai bitimine kadar Odamıza gönderilmesini rica ederiz.