Sirküler: 091/16                                                                                                               18.03.2016

İlgi      : Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin 16.03.2016 tarih ve 5452 sayılı yazısı.

İlgi yazıda, Gümrük Birliği’ni doğrudan ilgilendiren alanlarda ortaya çıkan sorunların çözümü ve Gümrük Birliği’nin düzgün işleyişinin temin edilmesi amacıyla, Türkiye-AB Gümrük Birliği Ortak Komitesi (GBOK) toplantılarının gerçekleştirildiği bildirilmektedir.

25 Mayıs 2016 tarihinde Ankara’da düzenlenecek olan, 33. Dönem GBOK Toplantısı’nda Gümrük Birliği kapsamında gündeme alınmasında fayda görülen konuların 22 Mart 2016 Salı günü mesai bitimine kadar Odamıza gönderilmesini rica ederiz.