Sirküler: 103/14                                                                                                                    04.04.2014

Konu        : Mayıs Ayı İçerisinde Düzenlenmesi Planlanan Gemi Acenteliği Eğitim Semineri Duyurusu Hk.

İlgi           :(a) 05.03.2012 tarih ve 28224 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Gemi Acenteleri Yönetmeliği.

(b) Gemi Acenteleri Eğitim Yönergesi

(c) 14.03.2014 tarih ve 81/14 sayılı sirkülerimiz.

İlgi (a) ve (b) mevzuatlar gereğince, Odamız tarafından 3-7 Şubat 2014 tarihlerinde Gemi Acenteliği Eğitim Semineri düzenlenmesinin planlandığı; ancak eğitim seminerine katılmak için yeterli sayıda talep olmadığı için söz konusu eğitim seminerinin iptal edildiği ve eğitimin açılması için yeterli sayıda talep olması halinde Mayıs ayı içerisinde Gemi Acenteliği Eğitim Seminerinin düzenlenebileceği ilgi (c) sirkülerimiz ile duyurulmuştur.

Bu kapsamda, Mayıs ayı içerisinde düzenlenmesi planlanan Gemi Acenteliği Eğitim Seminerinin gerçekleştirilebilmesini teminen, söz konusu eğitim seminerine katılmak isteyen kişilerin ekteki dilekçeyi doldurarak 18 Nisan 2014 tarihine kadar Odamıza başvurmaları gerekmektedir.

Gemi Acenteliği Eğitim Semineriyle ilgili detaylı bilgilere, T.C. Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı web sitesi (https://atlantis.udhb.gov.tr/ABS/acente_ANA.asp) ve Odamız web sitesi (http://www.mdto.org.tr) aracılığı ile ulaşılabileceği gibi, aşağıda temas bilgileri bulunan Odamız ilgililerinden de yardım alınabilecektir.

Bilgilerinize rica ederiz.

Odamız İletişim Bilgileri                                    :

Halil DELİBAŞ

(MDTO Genel Sekreter Yrd.-Gemi Acent.Eğitim Komisyonu Üyesi)

Telefon    : 0324-3277000

E-Mail      : hdelibas@mdto.org

Eda KARA (ÖKTEM)

(MDTO Yazı İşleri ve Üye Sicil Memuru-Gemi Acent.Eğitim Koordinatörü)

Telefon    :0324-3277000/ Dahili: 136

E-Mail      : edakara@mdto.org; eoktem@mdto.org

Ek: Gemi Acent.Eğitim Semineri Başvuru Dilekçesi Örneği (1 Syf)