Sirküler: 107/16                                                                                                                                                                                                 04.04.2016

İlgi      : Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin 29.03.2016 tarih ve 6443 sayılı yazısı.

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı’nın yazısına istinaden, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden alınan ilgi yazıda; Gümrük ve Ticaret Bakanlığı ile İngiltere Gümrük İdaresi Başkanları Toplantısı’nın Haziran ayı içerisinde Londra’da gerçekleştirileceği bildirilmekte olup, toplantıda ele alınmasında fayda görülen ve ikili ilişkilerimizde önem arz eden hususlara ilişkin bilgi talep edilmektedir.

Bu çerçevede, Türkiye-İngiltere ekonomik ve ticari ilişkilerinde karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerilerine ilişkin görüşlerinizin, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğine iletilmek üzere 08 Nisan 2016 Cuma günü mesai bitimine kadar Odamıza (Fax: 0.324. 329 52 30, E-Posta: mersindto@mdto.org) Odamıza gönderilmesini rica ederiz.