Sirküler: 108/16                                                                                                  04.04.2016

Konu: Latin Amerika Eylem Planı Anket Çalışması.

İlgi      : Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin 29.03.2016 tarih ve 6442 sayılı yazısı.

Ekonomi Bakanlığı’nın yazısına istinaden, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden alınan ilgi yazıda; Türkiye ile Latin Amerika Bölgesi arasındaki ekonomik, ticari ve yatırım ilişkilerinin güçlendirilmesi ve ülkemiz lehine geliştirilmesi amacıyla adı geçen bakanlık tarafından güncel Latin Amerika Eylem Planı hazırlanması hususunda çalışmaların yürütüldüğü bildirilmektedir.

Bu kapsamda,  Ekonomi Bakanlığı’nın, ülkemiz firmalarının Latin Amerika pazarına ilişkin beklenti ve ihtiyaçlarını belirlemek ve pazara girişte yasadıkları sorunları tespit etmek amaçları doğrultusunda firmalarımıza yönelik hazırlamış olduğu “Türk Firmaları için Latin Amerika Beklenti ve Sorun Değerlendirme Anketi”  adı altındaki forma http://anketler.ekonomi.gov.tr/index.cfm?ID=26” adresinden erişim sağlanmakta olup, üyelerimizin bahse konu formu, 13 Nisan 2016 Çarşamba günü mesai bitimine kadar doldurarak   (Fax: 0.324. 329 52 30, E-Posta: mersindto@mdto.org) Odamıza göndermelerini rica ederiz.