Sirküler: 123/16                                                                                                        21.04.2016

Konu   : Mersin Deniz Müzesinde Açılan Ertuğrul Sergisi Hk.

1890 yılında Japonya’da batan ve yüzlerce denizcimizin şehit olduğu Ertuğrul Fırkateyni ile ilgili 125.yıl anma etkinliklerine sponsor olan Odamızca, Mersin Deniz Müzesi’nde kalıcı ve geçici olmak üzere iki ayrı Ertuğrul Sergisi açılması sağlanmıştır.

21 Nisan 2016 Perşembe günü açılışı yapılan sergide, Ertuğrul batığından çıkarılan objeler ile resim ve tasvirler, 2 ayrı salon halinde (geçici sergi, daimi sergi) sunulmakta olup, geçici sergi salonu yaklaşık 2 ay süresince açık kalacaktır.

Odamız kültür etkinliği kapsamında gerçekleştirilecek olan, denizcilik tarihimiz için önemli görseller içeren serginin üyelerimiz ve yakınları tarafından ziyaret edilmesini bilgilerinize rica ederiz.