Sirküler: 137/14                                                                                                     25.04.2014

İlgi: Mersin Ticaret ve Sanayi Odası’nın, 22 Nisan 2014 tarih ve 4188 sayılı yazısı.

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası tarafından Odamıza gönderilen ilgi yazıda;  ilimiz ekonomisinde önemli yeri olan “Taşımacılık ve Lojistik Sektörünün” tanıtımının yapılması, uluslararası alanda firmalar arası iş birlikteliği ağlarının kurulması, kurum ve kuruluşlar arası diyalogun arttırılması amacı ile Odalarınca 3-5 Haziran 2014’de İspanya, Barcelona’da düzenlenecek olan SIL Internetional Logistics Fuarında (Fuar web adresi: www.silbcn.com ) stant kiralandığı bildirilmektedir.

Sözkonusu fuar kapsamında, 3-4 Haziran 2014 tarihlerinde 12. Akdeniz Lojistik ve Taşımacılık Forumu ile şirketler arası ikili iş görüşmeleri gerçekleştirilecek olup, detaylı forum programına http://www.silbcn.com/en/actos_jornadas/programa.php adresinden ulaşılabilmektedir. Öte yandan, ASCAME Lojistik ve Taşımacılık Komisyonu Başkanlığını yürüten Mersin Ticaret ve Sanayi odası, 4 Haziran 2014 tarihinde ASCAME Lojistik Komisyonu toplantısını düzenleyecektir.

Bahse konu fuar kapsamında kiralanan stantta yer almak isteyen ya da tanıtım dokümanlarını sergilenmek üzere göndermek isteyen üyelerimizin,  30 Mayıs 2014 tarihine kadar Mersin Ticaret ve Sanayi Odasına başvurmaları ve Odamıza bilgi vermelerini rica ederiz.