Sirküler: 144/14                                                                                                       02.05.2014

İlgi: Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin, 29.04.2014 tarih ve 8898 sayılı yazısı.

İlgi yazıda, Türkiye-Hollanda Ekonomik ve Ticari Ortaklık Komitesi (JETCO) Kurucu Deklarasyonu’nun, 2 Haziran 2014 tarihinde Türkiye’de imzalanmasının öngörülmekte olduğu, anılan toplantı sırasında Ekonomi Bakanımız Sayın Nihat ZEYBEKÇİ ve Hollanda Dış Ticaret Bakanı Liliamme Ploumen arasında ikili bir görüşme gerçekleştirileceği belirtilmekte ve Türkiye-Hollanda ikili ticari ve ekonomik ilişkileri hakkında ve adı geçen ülke ile ilişkilerimizde önem arz eden hususlara ilişkin bilgi talep edilmektedir.

Bu çerçevede, üyelerimizin Türkiye-Hollanda ekonomik ve ticari ilişkilerinde karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerilerine ilişkin görüşlerini en geç 06 Mayıs Salı günü mesai bitimine kadar Odamıza bildirmelerini rica ederiz.

Halil DELİBAŞ

Genel Sekreter Yrd.