Sirküler: 161/14                                                                                                       22.05.2014

İlgi:  Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin, 16.05.2014 tarih ve 10190 sayılı yazısı.

Ekonomi Bakanlığı’ndan alınan yazılara istinaden TOBB’den alınan ilgi yazıda;

Tacikistan Devlet Alüminyum Şirketi’nin (TALCO) ülkemize aracısız alüminyum satışı yapmak istediği ve konuya ilişkin olarak önemli alüminyum ithalatçısı firmalarımız ile Tacikistan’da bir araya gelinebileceği ifade edildiği bildirilmektedir.

TALCO yetkililerinin, yakın zamanda yapılacak hammadde satışı ile ilgili olarak TALCO’dan doğrudan alüminyum almak isteyen firmalarımızla bağlantı kurulabilmesi teminen konuya ilgi gösteren firmaların bilgilerinin talep edildiği bildirilmektedir.

Buna göre, TALCO’dan doğrudan alüminyum alma talebi olan üyelerimizin, iletişim bilgileri ve irtibat kişisine ilişkin detaylı bilgilerini 28 Mayıs 2014 Çarşamba gününe kadar, TOBB’ye iletilmek üzere Odamız (mersindto@mdto.org) e-mail adresine göndermelerini rica ederiz.

Halil DELİBAŞ

Genel Sekreter Yrd.