Sirküler:  181/15                                                                                                       06.08.2015

Konu: 5. Mersin İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı Hk.

İlgi      : Mersin Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğünün 04 Ağustos 2015 tarihli e-posta mesajı.

Mersin Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğünden alınan ilgi e-postada da belirtildiği üzere Mersin Valiliği himayelerinde; Mersin Çalışma ve İş Kurumu  koordinasyonu ile, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Mersin Üniversitesi Rektörlüğü, Çağ Üniversitesi, Toros Üniversitesi, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası, Mersin Deniz Ticaret Odası, Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlığı, Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Başkanlığı ve Mersin Serbest Bölge Müdürlüğü ortaklığıyla “15-16 Ekim 2015 tarihlerinde Mersin Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Sergi Sarayı alanında 5. Mersin İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı” düzenlenecektir.

15-16 Ekim 2015 tarihlerinde, toplam 2 gün süreyle düzenlenecek, 5. Mersin İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarına stant açarak katılmak isteyen firmalardan stant ücreti alınmayacak olup, fuara katılmak isteyen firmaların ilgi yazı ekinde bulunan katılım formunu doldurarak 01.09.2015 tarihine kadar Mersin Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğüne iletmesi gerekmektedir.

Fuara katılımı konusunda detaylı bilgilere ulaşmak için, bir örneği ekte sunulan ilgi yazıda belirtilen, Mersin Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü Tanıtım ve Organizasyon Sorumlusu Serkan ÖZADA ile iletişime geçilebilecektir.(Tel: 2311509/153)

Bilgilerinizi rica ederiz.

Genel Sekreteri