Sirküler:  185/15                                                                                                       19.08.2015

Konu  : Tedavi Maksatlı Yardım Toplama Kampanyası

İlgi      : Mersin Valiliği İl Dernekler Müdürlüğü’nün 13.08.2015 Tarih ve 13168 Sayılı

“Yardım Toplama Kampanyası” konulu yazısı

Odamız üyesi CMA-CGM’ de çalışırken, oğlunun osteotomi ve fiksasyon rahatsızlığı nedeni ile işinden ayrılarak oğlunun uzun süreli ve maliyetli tedavisi için geçici olarak İstanbul’a yerleşen Semih YILDIZÇELİK tarafından odamıza sunulan dilekçede; Mersin Valiliği İl Dernekler Müdürlüğünce, onaylanan Yardım Toplama Kampanyasının başlatıldığı bildirilerek kampanyanın Odamız ile Odamız üyesi firma ya da firma çalışanlarına duyurularak destek verilmesi talep edilmektedir.

Semih YILDIZÇELİK’ in 3 yaşındaki oğlu Furkan Eymen YILDIZÇELİK’ in ameliyatını yapacak ABD’li profesör Micheal Weber’ in ülkemize gelerek tedavi işlemlerine 18.08.2015 tarihinde İstanbul Florence Nightengale Hastanesinde başlandığı öğrenilmiş olup doktor ve hastane giderlerine yönelik yardım hesap bilgileri (TL,USD,EURO) ek yazıda görülmektedir.

Odamızca da sektörümüz ve üyemiz çalışanı ile dayanışma kapsamında desteklenen tedavi giderlerine katkı sağlanması maksadıyla gerekli bilgilendirme ve işbirliğinizi rica ederiz

Eki: İlgi Yazı (2 Sayfa)