Sirküler:  190/16                                                                                                       11.07.2016

Konu  : Dolandırıcılık Girişimi Hk.

İlgi      : Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin 16.06.2016 tarih ve 11995 sayılı yazısı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinden alınan ilgi yazıda; “Economic Development and Human Rights Organization-ADHRO” isimli bir kuruluş tarafından metinleri ekte sunulan davetiye ve       e-posta mesajlarının ülkemizdeki yatırımcılara ve iş adamlarına gönderildiği, söz konusu davetiyede ülkemizdeki yatırımcı ve iş adamlarının 11-16 Temmuz 2016 tarihleri arasında Dallas’ta “Challenges to Economic Development&Human Rights” isimli bir konferansa davet edildiği, konferansa ulaşım masraflarının ADHRO tarafından karşılanacağının ve vize işlemlerinin üstlenileceğinin yazdığı ve Dallas’ta bulunan konferans otelinde rezervasyon yapmalarının istenildiği; ancak yapılan araştırmalarda söz konusu kuruluş, konferans ve otelin mevcut olmadığının anlaşıldığı belirtilmektedir.

Bilgilerinizi rica ederiz.

Eki : İlgi Yazı (4 Sayfa)