Sirküler: 203/14                                                                                                       17.06.2014

İlgi: Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin, 16 Haziran 2014 tarihli e-mail mesajı.

İlgi yazıda, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı’ndan Birliğe gelen yazıya istinaden,  Gümrük ve Ticaret Bakanımız Sn. Hayati YAZICI’nın, Romanya Ekonomi Bakanı Sn. Constantin NİTA’nın daveti üzerine, önümüzdeki Temmuz ayında Romanya’ya bir ziyaret gerçekleştirmeyi öngördüğü belirtilmekte ve bu görüşmede ele alınmasında fayda görülen hususları içeren bir bilgi notu talep edilmektedir.

Üyelerimizin, Romanya ile ticari ve ekonomik ilişkilerin arttırılmasına yönelik işbirliği imkanları, öncelik verilecek sektörler, ticaretin geliştirilmesi için öneriler, ikili ilişkilerde yaşanan sorunlar ve çözüm önerilerini 18 Haziran 2014 tarihine kadar Odamıza bildirmelerini rica ederiz.