Sirküler:  209/16                                                                                                       21.07.2016

Konu  : Ukrayna Gümrüklerinde Yaşanan Genel ve Somut Sorunlara İlişkin Görüş Talebi Hk.

İlgi      : Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin 18.07.2016 tarih ve 13690 sayılı yazısı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinden alınan ilgi yazıda, Türkiye-Ukrayna Ticari ve Ekonomik İşbirliği Komisyonu 10.Dönem Toplantısının 12-13 Mayıs 2016 tarihlerinde Kiev-Ukrayna’da gerçekleştirildiği ve Protokol kapsamında Ukrayna’da yaşanan genel ve somut sorunların ilgili kurum ve kuruluşlarca derlenerek Ukrayna gümrüklerine iletilmesinin uygun olduğunun değerlendirildiği belirtilerek, Ukrayna gümrükleri nezdinde yaşanan genel ve somut sorunlar ile ilgili olarak Odamız görüşlerinin iletilmesi istenilmektedir.

Ukrayna gümrüklerinde yaşanan genel ve somut sorunlara ilişkin görüşlerinizin Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğine iletilmek üzere 22 Temmuz 2016 Cuma günü mesai bitimine kadar Odamıza (E-mail: mersindto@mdto.org, Faks:03243295230) gönderilmesinin rica ederiz.