Sirküler: 247/14                                                                                                         31.07.2014

Konu  : Gümrük Alanında Yapılacak Üst Düzey Görüşmelere Yönelik Görüş Talebimiz Hk.

İlgi      : Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin 25.07.2014 tarih ve 14857 sayılı yazısı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinden alınan ve bir örneği ekte sunulan ilgi yazıda; 2014 yılı Ağustos ve Eylül ayları içerisinde Bakan Yardımcısı Sn. Fatih METİN ve Müsteşar Sn. Ziya Altunyaldız başkanlığında oluşacak olan Gümrük ve Ticaret Bakanlığı heyetleri ile Bosna Hersek, Kosova, Karadağ, Beyaz Rusya, Sırbistan, Rusya, Gürcistan ve Hong Kong Gümrük İdaresi Başkanları arasında üst düzey görüşmeler gerçekleştirileceği belirtilerek, ülkemiz ile anılan ülkeler arasındaki ilişkilere yönelik görüşlerin iletilmesi istenilmektedir.

Bu nedenle, ülkemiz ile anılan ülkeler arasındaki ilişkilere yönelik olarak, söz konusu toplantıda ele alınmasında fayda görülen hususlara ilişkin görüşlerinizin en geç 6 Ağustos 2014 Çarşamba günü mesai bitimine kadar Odamıza iletilmesini rica ederiz.

Mesut ÖZTÜRK

Genel Sekreter Yrd.