Sirküler:258/15                                                                                                     16.11.2015

Konu       : 5. Mersin İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı Hk.

İlgi           :(a) 06.08.2015 tarih ve 181/15 sayılı sirkülerimiz.

(b) 15.09.2015 tarih ve 208/15 sayılı sirkülerimiz.

Mersin Valiliği himayelerinde; Mersin Çalışma ve İş Kurumu koordinasyonu ile, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Mersin Üniversitesi Rektörlüğü, Çağ Üniversitesi, Toros Üniversitesi, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası, Mersin Deniz Ticaret Odası, Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlığı, Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Başkanlığı ve Mersin Serbest Bölge Müdürlüğü ortaklığıyla “17-18 Kasım 2015 tarihlerinde Mersin Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Sergi Sarayı alanında 5. Mersin İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı” düzenleneceği ilgi (a) ve (b) sirkülerlerimiz ile duyurulmuştur.

Arasında üyemiz firmaların da bulunduğu 90’ı aşkın firmanın katılım sağlayacağı 5. Mersin İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarına ilişkin program ekte sunulmuştur.

Bilgilerinizi ve katılımlarınızı rica ederiz.

Eki : Program