Sirküler:  261/15                                                                                                       18.11.2015

İlgi      : Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin 10.11.2015 tarih ve 20610 sayılı “Uluslararası İşbirliği Duyurularımız” konulu yazısı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinden alınan ilgi yazıda; Birlik internet sitesinde yayınlanan son uluslararası işbirliği, ihale, özelleştirme ve yatırım projeleri ilanlarına ilişkin RSS özet akışlarının Oda ve Borsaların web sitelerinden de okunabilmesi için link verilmesi gerektiği bildirilmektedir.

Yukarıda bahsi geçen haber akışlarına ilişkin linkler, Odamız web sitesi (www.mdto.org.tr) ana sayfasında, sponsorlu bağlantılar başlığının altında bulunmakta olup, ilgili logoların açılması halinde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin söz konusu ilanlarına direk olarak ulaşılabilmektedir.

Bilgilerinize rica ederiz.

Eki : İlgi Yazı (2 Syf)