Sirküler:  288/16                                                                                                       17.10.2016

Konu  : Türkiye-Sri Lanka 2. Dönem KEK Toplantısına İlişkin Görüş Talebimiz Hk.

İlgi      : Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin 10.10.2016 tarih ve 18893 sayılı yazısı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinden alınan ilgi yazıda; Türkiye-Sri Lanka 2.Dönem Karma Ekonomik Komisyonu Toplantısının 11-12 Kasım 2016 tarihlerinde Ankara’da gerçekleştirileceği bildirilerek, söz konusu toplantıda Ekonomi Bakanlığınca yapılacak hazırlık çalışmalarında yararlanılmak üzere iki ülke arasındaki ilişkiler, Sri Lanka ile kaydedilen gelişmeler, iki ülke arasındaki ilişkilerdeki sorunlar ve bu sorunlara ilişkin çözüm önerileri, toplantıda gündeme getirilmesinde yarar görülen konular ile toplantı sonucunda imzalanması öngörülen Mutabakat Zaptı’nda yer alması talep edilen hususlara ilişkin bilgi notlarına ihtiyaç duyulduğu iletilmektedir.

Bu nedenle, yukarıda bahsedilen hususlara ilişkin görüş ve önerilerinizin, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğine iletilmek üzere, en geç 19 Ekim 2016 Çarşamba günü mesai bitimine kadar Odamıza (Faks: 0324-3295230, e-mail: mersindto@mdto.org) gönderilmesini rica ederiz.