Sirküler: 290/14                                                                                                           04.09.2014

Konu: İstanbul Eyüp Feshane’de Düzenlenecek Mersin Tanıtım Günleri Etkinliği

Mersin İşadamları, Yöneticileri Sanatçıları ve Akademisyenleri Derneği (MİYSAD)’nce Odamıza gönderilen dosyada, Mersin’in kültürel, ticari ve turizm marka değerinin İstanbul ve dünyaya tanıtılması maksadıyla 27-30 Kasım 2014 tarihlerinde İstanbul Eyüp Feshane’de Mersin Valiliği himayelerinde ve Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin destekleri ile Mersin Tanıtım Günleri düzenleneceği bildirilmektedir.

Üyelerimiz, söz konusu etkinliğe 12.5, 25, 50 m² veya daha büyük stant kiralayarak katılabileceği gibi tanıtım materyallerini göndererek Odamız standından da yararlanabileceklerdir.

Söz konusu etkinlikle ilgili olarak irtibat bilgileri aşağıda olduğu gibidir.

Bilgilerinize rica ederiz.

MÜRACAAT: