Sirküler: 291/14                                                                                                           04.09.2014

İlgi: Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin, 03.09.2014 tarih ve 16832 sayılı yazısı.

İlgi yazıda, Ekonomi Bakanımız Sayın Nihat ZEYBEKÇİ’nin, Sırbistan Başbakan Yardımcısı ve Ticaret Bakanı Rasim LJAJİÇ’in daveti üzerine, 26-27 Eylül tarihinde Sırbistan Başkenti Belgrad’a bir ziyaret düzenleyeceği belirtilmekte ve Sayın Bakanımıza sunulacak  dosya hazırlıklarında yararlanılmak üzere, Sırbistan ile ilgili konuları içeren bilgi notu talep edilmektedir.

Bu itibarla, üyelerimizin bahse konu ülke ile ticari ve ekonomik ilişkilerin arttırılmasına yönelik işbirliği imkanları, öncelik verilecek sektörler, ticaretin geliştirilmesi için öneriler, ikili ilişkilerde yaşanan sorunlar ve çözüm önerilerinin en geç 08 Eylül Pazartesi gününe kadar Odamıza iletilmesini rica ederiz.