Sirküler: 299/13                                                                                                   25.06.2013

İlgi : 19.06.2013 tarih ve 296/13 Sayılı sirkülerimiz.

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Deniz Ticareti Genel Müdürlüğü tarafından, Türkiye’de denizcilik sektöründe faaliyet gösteren firmaların yerli ve yabancı kaynaklardan faydalanabileceği teşvik, hibe, kredi ve destek uygulamaları ile ilgili olarak  “Denizcilik Sektörü Teşvikleri” konusunda 02 Temmuz 2013 Salı günü saat 14:00’da Odamızda bir toplantı düzenleneceği ilgi yazı ile bildirilmiştir.

Toplantıya katılmak isteyen üyelerimizin www.denizticareti.gov.tr adresinde orta bölümde yer alan kısımda yayınlanan “Toplantı Duyuru ve Müracaat Formu”na tıklayarak ilgili formu doldurmak suretiyle kayıt yaptırmaları gerekmektedir.

Toplantıya katılacak kişilerin isimlerinin uygun salon planlaması yapılabilmesi açısından             28 Haziran 2013 Cuma gününe kadar Odamızın yaziisleri@mdto.org veya mersindto@mdto.org e-mail adreslerinden birine bildirmelerini rica ederiz.