Sirküler: 307/14                                                                                                  19.09.2014

Konu  : 20 Eylül 2014 Cumartesi Günü Düzenlenecek TURMEPA Deniz Temiz Derneği Deniz Temizliği Etkinliği Hk.

İlgi      : TURMEPA Deniz Temiz Derneğinin 29.08.2014 tarihli yazısı.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da, Deniz Temiz Derneği /TURMEPA koordinasyonunda 20 Eylül 2014 Cumartesi günü dünya ile eşzamanlı olarak, ülkemiz sahillerinde    “Uluslararası Kıyı Temizleme Etkinliği-International Coastal Cleanup (ICC)” düzenlenecektir.

TURMEPA Mersin Bölge Koordinatörü olan Odamızca Mersin’de söz konusu kıyı temizleme etkinliği, tüm dünya ile aynı tarihte (20 Eylül 2014 Cumartesi günü) Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Dalış Temsilciliği koordinasyonunda Taşucu/Boğsak bölgesinde ve Odamız koordinasyonunda 10:00-12:00 saatleri arasında Mersin Tenis ve Yelken İhtisas Kulübü sahilinde olmak üzere iki farklı noktada düzenlenecektir.

Bilgilerinize rica ederiz.

Halil DELİBAŞ