Sirküler: 307/16                                                                                                           07.11.2016

SÜRELİDİR

Konu  : Cibuti ile Ülkemiz Arasındaki İkili İlişkilere Yönelik Bilgi Notu Talebi Hk.

İlgi      : Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin 01.11.2016 tarih ve 20590 sayılı yazısı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinden alınan ilgi yazıda; Türkiye-Cibuti Karma Ekonomik Komisyonu 3. Dönem Toplantısının 26-28 Kasım 2016 tarihlerinde Cibuti’de gerçekleştirilmesinin planlandığı belirtilerek, söz konusu toplantıda gündeme getirilmesi amacıyla Cibuti ile ticari ve ekonomik ilişkilerin arttırılmasına yönelik işbirliği imkanları, ikili ilişkilerde yaşanan sorun ve çözüm önerileri ile söz konusu toplantı sonunda imzalanacak tutanakta yer alması talep edilen metin önerilerinin iletilmesi istenilmektedir.

Yukarıda bahsi geçen konularla ilgili olası görüş ve önerilerinizin 09 Kasım 2016 Salı günü mesai bitimine kadar, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğine iletilmek üzere, Odamıza                                           (E-Posta:mersindto@mdto.org, Faks:0324-3295230) gönderilmesini rica ederiz.