Sirküler: 319/13                                                                                                     03.07.2013

ACİL VE ÖNEMLİDİR

Konu: Üye Memnuniyet Anket Formu Tanzimi.

TOBB Oda Borsa Akreditasyon Sistemi ve MDTO Kalite Yönetim Sistemi gereği; Odamızın çalışmaları, hizmetleri, üyelerimizin Odamızdan beklentileri ve önerileri ile ilgili hazırlanan ve Odamız web sitesinden de (ONLİNE  İŞLEMLER Menüsünde) her zaman tanzim ederek gönderebileceğiniz  “Mersin Deniz Ticaret Odası Üye Memnuniyeti Anket Formu”   ekte sunulmuştur.

Üyelerimizin, ekte sunulan “Mersin Deniz Ticaret Odası Üye Memnuniyeti Anket Formu” nu 08 Temmuz 2013 Pazartesi günü saat 12:00’a kadar doldurarak Odamızın mersindto@mdto.org veya yaziisleri@mdto.org mail adreslerine ya da 0.324.3295230 nolu faksına göndermelerini önemle rica ederiz.

Eki: MDTO Üye Memnuniyeti Anket Formu (2 Sayfa)