Sirküler: 328/14                                                                                                      08.10.2014

Bildiğiniz üzere,  üyemiz şirket çalışanlarının niteliklerini geliştirmek amacıyla, 2014 yılı eğitim faaliyetleri kapsamında, 24 Mart – 16 Haziran 2014 tarihlerinde Odamız tarafından İngilizce Eğitimi düzenlenmiştir.

Söz konusu eğitimin niteliğinin korunmasını teminen katılımlar 25 kişi ile sınırlı tutulmuş ve bazı üyemiz firma çalışanları bu nedenle eğitime kabul edilememiştir.

Bahse konu ingilizce eğitimi, Ekim-Kasım ayları içerisinde başlamak üzere hafta içi iki gün olarak, mesai saatleri sonrası (18:00’den sonra) Odamız toplantı salonunda 72 saat süre ile yeniden düzenlenecektir.

Seviye tespit sınavı ile belirlenecek olan ve gelecek taleplere göre en fazla 25 kişiden oluşan iki ayrı grup (yeni başlayanlar ve orta seviyede ingilizce bilenler olmak üzere) oluşturulacak ve bir önceki eğitimde müracaat edip katılamayan adaylara öncelik verilecektir. Bununla birlikte, her üye firmadan kaç katılımcı olabileceği alınan taleplere göre belirlenecektir.

Eğitimle ilgili tüm giderler (eğitim yardımcı materyalleri dahil) Odamızca karşılanacaktır.

Eğitim programı ile ilgili detaylı bilgiler, başvuruların alınmasından sonra duyurulacaktır.

İngilizce Eğitimine katılmak isteyen çalışanlarınızın ekteki katılım formunu doldurarak  17 Ekim 2014 tarihine kadar başvurmaları hususunda bilgilerinizi rica ederiz.

Eki : MDTO Dil Kursu Katılım Talep Formu (1 Syf)