Sirküler: 331/14                                                                                                      10.10.2014

İVEDİ VE SÜRELİDİR

Konu  : Özbekistan, Türkmenistan ve Afganistan ile İkili İlişkilerde Karşılaşılan Sorunlar ve Çözüm Önerilerine İlişkin Bilgi                          Notu Talebi Hk

İlgi      : Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin 08.10.2014 tarih ve 18961 sayılı yazısı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinden alınan ilgi yazıda; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN başkanlığında bir heyetin 14-19 Ekim 2014 tarihlerinde Özbekistan, Türkmenistan ve Afganistan’a bir ziyaret gerçekleştireceği belirtilerek, bahse konu ülkeler il ticari ve ekonomik ilişkilerde karşılaşılan sorun ve çözüm önerilerine ilişkin bilgi notu talep edilmektedir.

Bu kapsamda, söz konusu ülkeler ile ilişkilere yönelik görüşlerinizin 13 Ekim 2014 Pazartesi günü mesai bitimine kadar Odamıza iletilmesini rica ederiz.