Sirküler:  344/13                                                                                              23.07.2013

Konu  : 3. Mersin İstihdam Fuarı

Mersin’de iş gücü arz edenler ile iş gücü talep edenleri; kamu kurumları, üniversite, sanayici ve işletmeci işbirliği içinde buluşturmak; mesleki eğitim, girişimcilik, istihdam ve insan kaynakları konusunda taraflar arasındaki bu işbirliğinin kalıcı ve kurumsal hale getirmek maksadıyla Mersin Valiliği himayelerinde, arasında Odamızın da bulunduğu kurum/kuruluşların katkısı ile, 3. Mersin İstihdam Fuarının 3-4 Ekim 2013 tarihlerinde Mersin Kongre ve Sergi Sarayında yapılması planlanmıştır.

Mersin Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğünce koordine edilen Fuar çalışmaları kapsamında iki günlük fuar programı içeriğine yönelik çalışmalara devam edilmekte olup detaylı fuar programı belirlendiğinde üyelerimize iletilecek ve ilimiz geneline afiş ve broşürlerle duyurulması sağlanacaktır.

İş ve meslek danışmanlarınca iş arayanlara yönelik kayıtların alınacağı, iş arayanlarla işçi arayanların bir araya getirileceği fuarda stand açmak isteyen işyerlerine stand sağlanacak olup, konu ile ilgili bilgi almak isteyen tarafların Mersin Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü İş ve Meslek Danışmanı Serkan ÖZADA (Tlf:2311509-Dahili 210) ile irtibata geçmeleri gerekmektedir.

Bilgilerinize rica ederiz.