Sirküler:  345/16                                                                                                           26.12.2016

ACİL VE SÜRELİDİR

Konu  : Japonya ile İlgili Görüş Talebi Hk.

İlgi      : Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin 21.12.2016 tarih ve 24324 sayılı yazısı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinden alınan ilgi yazıda; Türk-Japon Müteahhitlik İşbirliği Semineri vesilesiyle 13 Ocak 2017 tarihinde Japonya’ya resmi bir ziyaret gerçekleştirileceği bildirilerek, Japon yetkilileriyle yapılacak olan ikili görüşmeler sırasında gündeme getirilmesinde yarar görüşen konular ile ilgili görüş ve önerilerin Birliğe iletilmesi istenilmektedir.

Buna göre, Japonya ile Türkiye arasındaki ikili ilişkilere ilişkin görüş ve önerilerinizin Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğine iletilmek üzere, 28 Aralık 2016 Çarşamba günü mesai bitimine kadar Odamıza (Faks:0324-3295230, mersindto@mdto.org) gönderilmesini rica ederiz.