Sirküler: 355/14                                                                                                           23.10.2014

İlgi:  Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin, 16.10.2014 tarih ve 19418 sayılı yazısı.

İlgi yazıda, 2011 yılı başında yenilen TOBB web kullanıcı ara yüzünün sağ tarafındaki HİZMETLER bölümünde, Türk İhracatçısı ile yabancı ithalatçının buluşma ortamı olan “Uluslararası İş İmkanları” başlığının altında bulunan:

• Türkiye’den İşbirliği Teklifleri,
  • Dünyadan İşbirliği Teklifleri,
  • İhale- Özelleştirme- Yatırım,
  • TOBBİOS-TOBB İş Olanakları Sistemi,

sayesinde firmalarımızın dış ticaretle ilgili alım, satım ve işbirliği taleplerini TOBB web sitesi üzerinden yayınlanabilmekte ve yabancı firmalardan gelen talepleri incelenebildikleri belirtilmektedir.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nce Oda ve Borsaların üyelerine sunduğu ve ekonomik değeri olan  “Uluslararası İş İmkanları” sisteminin iyileştirilmesi amacıyla, değerlendirilmek üzere hazırlanan ve ilgi yazı ekinde sunulan “Firma Araştırma Anketi” nin doldurularak, 01 Aralık 2014 Pazartesi günü mesai bitimine kadar Odamıza gönderilmesini rica ederiz.

Eki : İlgi Yazı ve Anket (3 Syf)