Sirküler:  360/16                                                                                                           30.12.2016

Konu  : Tanzanya ile İlgili Görüş Talebimiz Hk.

İlgi      : Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin 22.12.2016 tarih ve 24475 sayılı yazısı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinden alınan ilgi yazıda; Türkiye-Tanzanya Karma Ekonomik Komisyonu Toplantısının 10-11 Ocak 2017 tarihlerinde Ankara’da gerçekleştirilmesinin planlandığı belirtilerek, söz konusu toplantıda gündeme getirilmesi amacıyla Tanzanya ile ticari ve ekonomik ilişkilerin arttırılmasına yönelik işbirliği imkanları, öncelik verilecek sektörler, ikili ilişkilerde yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri ve toplantı sonunda imzalanacak Tutanakta yer alması talep edilen metin önerilerinin Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğine iletilmesi istenilmektedir.

Buna göre, yukarıda bahsedilen hususlara ilişkin olarak hazırlanacak görüş ve önerilerinizin       04 Ocak 2016 Çarşamba günü mesai bitimine kadar Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğine iletilmek üzere Odamıza (Faks: 0324-3295230, E-Posta:mersindto@mdto.org) gönderilmesini rica ederiz.