Sirküler:  368/14                                                                                                03.11.2014

İlgi :         (a) 05.03.2012 tarih ve 28224 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Gemi   Acenteleri Yönetmeliği.

(b) Gemi Acenteleri Eğitim Yönergesi

(c) 07.01.2014 tarih ve 7/14 sayılı sirkülerimiz.

(d) 18.09.2014 tarih ve 304/14 sayılı sirkülerimiz.

İlgi (a) ve (b) mevzuatlar ile ilgi (c) sirkülerimiz ile duyurulan 2014 Yılı Gemi Acenteliği Eğitim Semineri Takvimi gereğince, Odamız tarafından 18 Kasım 2014 Salı günü “Gemi Acenteliği Yenileme Eğitim Semineri” düzenleneceği ilgi (d) sirkülerimiz ile duyurulmuştur.

“Gemi Acenteliği Yenileme Eğitim Semineri”ne katılmak isteyen kişilerin, Ek’te sunulan “Gemi Acenteliği Yenileme Eğitim Semineri Başvuru Dilekçesi Örneği”ni firma antetli kağıtlarına doldurarak, dilekçe ekine kimlik belgesi fotokopilerini eklemek suretiyle, 17 Kasım 2014 Pazartesi  günü mesai bitimine kadar Odamıza başvurmaları gerekmektedir.

Tanıtım kartı geçerlilik süresi 5 yıl olduğundan, kart sahiplerince tanıtım kartı geçerlilik sürelerinin kontrol edilmesini ve 5 yıllık süresi dolmak üzere olan tanıtım kartı sahiplerinin Yenileme Eğitim Seminerine katılmaları gerekmektedir.

Eğitimlerle ilgili detaylı bilgilere, T.C. Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı web sitesi (https://atlantis.udhb.gov.tr/ABS/acente_ANA.asp) ve Odamız web sitesi (http://www.mdto.org.tr) aracılığı ile ulaşılabileceği gibi, aşağıda temas bilgileri bulunan Odamız ilgililerinden de yardım alınabilecektir.

Bilgilerinizi rica ederiz.

Odamız İletişim Bilgileri                                    :

1. Halil DELİBAŞ

(MDTO Genel Sekreter Yrd.-Gemi Acent.Eğitim Komisyonu Üyesi)

Telefon    : 0324-3277000

E-Mail      : hdelibas@mdto.org

1. Eda KARA (ÖKTEM)

(MDTO Yazı İşleri ve Üye Sicil Memuru-Gemi Acent.Eğitim Koordinatörü)

Telefon       :0324-3277000/ Dahili: 136

E-Mail           : edakara@mdto.org; eoktem@mdto.org

Ek: Gemi Acenteliği Yenileme Eğitim Semineri Başvuru Dilekçesi Örneği (1 Syf)