Sirküler: 46/14                                                                                                             04.01.2014

İlgi: Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin, 31.01.2014 tarih ve 2286 sayılı yazısı.

İlgi yazıda; Balkanlar, Doğu Avrupa, Kafkasya, Ortadoğu ve Orta Asya gibi bölge ülkelerinde, Almanya ve Rusya’da yaşayan ve Türkçe konuşan girişimcilere ülkemizin tanıtılması ve katılımcıların Türkiye ile ticari bağların güçlendirilmesine katkı sağlamak amacıyla 1-13 Mart 2014 tarihleri arasında “17.Türkçe Konuşan Girişimciler Programı” düzenleneceği bildirilmektedir.

17.Türkçe Konuşan Girişimciler Programı” kapsamında, yirmidört ülkeden gelecek yaklaşık 45 kişilik konuk girişimciler grubu ile 10 Mart 2014 Pazartesi günü Mersin Ticaret ve Sanayi Odası’nda 11:00-12:30 saatleri arasında düzenlenecek ikili görüşmelerle ilgili program ekte sunulmuş olup, katılımınızı rica ederiz.

Eki: Türkçe Konuşan Girişimciler Mersin Programı (2 Sayfa)