Sirküler: 47/14                                                                                                             05.02.2014

İlgi:     T.C. Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Deniz Ticareti Genel Müdürlüğü’nün, 30.01.2014 tarih ve 140 sayılı yazısı.

İlgi yazıda; Deniz ticaretinin ve denizcilik alanında işbirliğinin geliştirilmesi, ülkemiz ile deniz ticaretimiz olan ülkeler arasında ilişkilerin geliştirilmesi ve denizcilikte potansiyel işbirliği alanlarının genişletilmesi amacıyla denizcilik alanında istişareler gerçekleştirildiği bildirilmektedir.

Üyelerimizin bu bağlamda, 2014 yılı Nisan veya Mayıs ayında gerçekleştirilecek olan, Ülkemiz ile Kanada arasında denizcilik anlaşması müzakereleri sırasında karşılaşılan sorunlar, gündeme getirilmesinde fayda görülen hususlar ile anlaşmada yer almasını talep ettiğiniz konu başlıkları ile ilgili bilgi notlarını 5 Şubat 2014 saat 17:00’e kadar göndermelerini rica ederiz.

Halil DELİBAŞ

Genel Sekreter Yrd.