Sirküler: 479/13                                                                                                               28.11.2013

SAYIN ÜYEMİZ

İlgi:     T.C. Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Deniz Ticareti Genel Müdürlüğü ’nün, 25/11/2013 tarih ve 1880 sayılı yazısı.

İlgi yazıda;  13 Aralık 2013 tarihinde saat 14:00’da Genel Müdür Yardımcısı Dr. Mustafa AZMAN başkanlığında İMEAK Deniz Ticaret Odasında “Ülkemiz Kostercilik Sektörünün Mevcut Durumu, Sorunları v.b. Hususların Müzakere Edileceği” bir toplantı düzenleneceği bildirilmektedir.

Bu bağlamda, ilgili alanda faaliyet gösteren üyelerimizden, sözkonusu toplantıya katılmak isteyen firma ve kişilerin, Toplantı tarihinden bir gün öncesine kadar www.denizticareti.gov.tr adresinde sağ tarafta bulunan “Toplantı Duyuru ve Müracaat Formu” linkini tıklayarak ilgili formu doldurmak suretiyle kayıt yaptırmaları ve Odamıza da bilgi vermelerini rica ederiz.