Sirküler: 73/14                                                                                                             04.03.2014

13 Mart 1989 yılında kurulan, kurulduğu günden bu yana deniz ticaretini geliştirmek amacıyla üyelerine hizmet veren Mersin Deniz Ticaret Odası, 25. yılında da aynı anlayışla yoluna devam etmekte,  mesleki sorunların çözümünün yanı sıra kent insanının yaşam kalitesini yükseltecek projelere imza atmayı temel sorumluluklarından biri olarak görmektedir. Odamız bu amaçla geçen 25 yılda kaynaklarının önemli bir bölümünü kentin sosyo-ekonomik gelişmesine katkı sağlamak üzere kullanmış, denizcilik, eğitim, sağlık, kültür ve spor alanlarında pek çok proje geliştirmiş veya mevcut projeleri imkanları oranında desteklemiştir.

Kentin ve bölgenin etkin, saygın, faaliyetleri ile iddialı bir kurumlarından biri olma hedefine kararlılıkla yürüyen odamız gücünü üyelerinden ve diğer kuruluşlarla oluşturduğu işbirliklerinden almaktadır.

Bu doğrultuda Odamız 25. Yılını, paydaşların oda hakkında etkileşimli bir ortamda değerlendirmelerde bulunacağı bir buluşmayla gerçekleştirmek arzusundadır. Bu amacı gerçekleştirmek maksadıyla, TEPAV (Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı) tarafından 25. Yılında Mersin Deniz Ticaret Odası Değerlendirme Buluşması düzenlenecektir. “Müzakereli seçim” yöntemi kullanılarak icra edilecek olan Değerlendirme Buluşması;

• Odamızın faaliyetleri ve Mersin’e katkıları
  • Odamızdan beklentiler
  • Odamız ve paydaşları arasındaki iletişim kanallarının etkinliği

gibi temel konu başlıklarına odaklanacaktır.

Üyelerimiz, işbirliği yaptığımız kuruluşlar ve diğer kent dinamiklerinin temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirmek istediğimiz paydaş buluşmasının sonuçları, Odamızın gelecek yöneliminin belirlenmesinde katkı sağlayacağı gibi, denizcilik alanında paydaşlar arası diyalog ve dayanışmanın geliştirilmesinde de önemli rol oynayacaktır.

Bu amaçla değerli görüş ve önerilerinizi bizlerle paylaşmak üzere, 13 Mart 2014-Perşembe günü, 09.45-13:30 saatleri arasında Hilton Oteli Balo Salonu’nda gerçekleştirilecek paydaş buluşmasına katılımınızı arz/rica ederiz.

M.Cihat LOKMANOĞLU

Ek: toplantı Yöntemi (1 sayfa)