Sirküler: 81/14                                                                                                                                               14.04.2014

Konu            : Gemi Acenteliği Eğitim Semineri Duyurusu Hk.

İlgi               :(a) 05.03.2012 tarih ve 28224 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Gemi Acenteleri Yönetmeliği.

(b) Gemi Acenteleri Eğitim Yönergesi

(c) 07.01.2014 tarih ve 7/14 sayılı sirkülerimiz.

(d) 28.01.2014 tarih ve 31/14 sayılı sirkülerimiz.

(e) 31.01.2014 tarih ve 42/14 sayılı sirkülerimiz.

İlgi (a) ve (b) mevzuatlar gereğince, 03-07 Şubat 2014 tarihlerinde Odamız tarafından Gemi Acenteliği Eğitim Semineri düzenleneceği ilgi (c) ve (d) sirkülerlerimiz ile duyurulmuş; ancak eğitim seminerine katılım için müracaatların çok az olması (5 kişi) nedeniyle, söz konusu eğitim semineri planlanan tarihlerde yapılamayacağı ilgi (e) sirkülerimiz ile duyurulmuştur.

2013 yılı Gemi Acenteliği Eğitim Semineri Takvimine göre bir sonraki eğitim seminerinin ise,    20-24 Ekim 2014 tarihleri arasında düzenlenmesi planlanmıştır. Bu nedenle, talep az olduğu için uygulanamayan eğitim seminerinin talep halinde, Mayıs ayı içerisinde gerçekleştirilmesinin uygun olacağı değerlendirilmektedir.

Mayıs ayı içerisinde düzenlenmesi planlanan ve ilk kez Gemi Acentesi Personeli Tanıtım Kartı almak isteyen kişiler için düzenlenecek Gemi Acenteliği Eğitim Seminerine katılmak isteyen kişilerin ekteki dilekçeyi tanzim ederek 31 Mart 2014 tarihine kadar Odamıza başvurmaları gerekmektedir.

Eğitimlerle ilgili detaylı bilgilere, T.C. Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı web sitesi (https://atlantis.denizcilik.gov.tr/ABS/acente_ANA.asp) ve Odamız web sitesi (http://www.mdto.org.tr) aracılığı ile ulaşılabileceği gibi, aşağıda temas bilgileri bulunan Odamız ilgililerinden de yardım alınabilecektir.

Bilgilerinize rica ederiz.

Odamız İletişim Bilgileri                                     :

Halil DELİBAŞ

(MDTO Genel Sekreter Yrd.-Gemi Acent.Eğitim Komisyonu Üyesi)

Telefon        : 0324-3277000

E-Mail          : hdelibas@mdto.org

Eda KARA (ÖKTEM)

(MDTO Yazı İşleri ve Üye Sicil Memuru-Gemi Acent.Eğitim Koordinatörü)

Telefon        :0324-3277000/ Dahili: 136

E-Mail          : edakara@mdto.org; eoktem@mdto.org

Ek: Gemi Acent.Eğitim Semineri Başvuru Dilekçesi Örneği (1 Syf)