Sirküler:78/14                                                                                                              06.03.2014

Konu: Odamız Tarafından Düzenlenecek İngilizce Eğitim Kursu Hk.

Üyelerimiz çalışanlarının niteliklerini geliştirmek amacıyla 2014 yılı eğitim faaliyetleri çerçevesinde İngilizce eğitimi verilmesi planlanmaktadır.

Söz konusu eğitim, 24 Mart 2014 tarihinden başlamak üzere hafta içi mesai saatleri sonrası (17:00’dan sonra) Odamız toplantı salonunda en az 60 saat süre ile verilecek olup, seviye tespit sınavı ile belirlenecek olan ve gelecek taleplere göre en fazla 25 kişiden oluşan iki ayrı grup (yeni başlayanlar ve orta seviyede ingilizce bilenler olmak üzere) oluşturulacaktır. Eğitimle ilgili tüm giderler (eğitim yardımcı materyalleri dahil) Odamızca karşılanacaktır.

Eğitim programı ile ilgili detaylı bilgiler, başvuruların alınmasından sonra duyurulacaktır.

İngilizce Eğitimine katılmak isteyen Odamız üyesi çalışanlarının ekteki katılım formunu doldurarak 14.03.2014 tarihine kadar başvurmaları hususunda bilgilerinizi rica ederiz.

Eki : Ücretsiz İngilizce Eğitim Kursu Katılım Talep Formu (1 Syf)