Mersin Vali Yardımcısı, Liman Mülki İdare Amiri Alp Eren Yılmaz, Mersin Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cihat Lokmanoğlu’nu ziyaret etti.

Liman faaliyetleri ve bölgedeki deniz ticaretine ilişkin görüş alışverişinde bulunulan toplantının ardından, Mersin Vali Yardımcısı, Liman Mülki İdare Amiri Alp Eren Yılmaz başkanlığında her ay yapılan Liman Koordinasyon Toplantısı Mersin Deniz Ticaret Odası’nda gerçekleştirildi.

Toplantıda, Orta Akdeniz Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü, Liman Başkanlığı, Mersin Deniz Ticaret Odası, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası, Mersin Uluslararası Liman İşletmesi, Gümrük Müşavirleri Derneği ve UND Temsilcileri de hazır bulundu.

Toplantıda, liman kullanıcılarının liman giriş kartları konusunda yaşadıkları sorunlara çözüm üretebilmek için, Giriş Giriş Kartları ve Kart Bürosu Görev Yetki ve Sorumluluk Yönergesi’nde yapılabilecek güncellemeler hakkında görüşüldü.