Mersin Vergi Dairesi Başkanı Adem Güngör, beraberindeki grup müdürleri ile birlikte, bu yıl 31.si düzenlenen Vergi Haftası kutlamaları kapsamında Mersin Deniz Ticaret Odası’nı ziyaret ederek Yönetim Kurulu Üyeleri ile görüştü.

Mersin Vergi Dairesi Başkanı Adem Güngör, Grup Müdürleri Bekir Yiğit, Ahmet Tamer Yıldız ve Osman Çelik, 31. Vergi Haftası kutlamaları kapsamında Mersin Deniz Ticaret Odası’nı (MDTO) ziyaret etti.

Vergi Dairesi Başkanlığı Heyeti, MDTO’da Yönetim Kurulu Başkanı Cihat Lokmanoğlu, Yönetim Kurulu Üyesi Atahan Çukurova, Meclis Üyesi Mişel Şaşati, Genel Sekreter Korer Özbenli, Genel Sekreter Yardımcısı Halil Delibaş, Yönetim Danışmanı Ezgi Biçer Uçar, Mali Müşavir Mehmet Can Genç tarafından karşılandı.

Mersin Vergi Dairesi Başkanı Adem Güngör günün anısına Lokmanoğlu’na yaka  kokartı taktı.

Ziyarette konuşan Başkan Adem Güngör, bu yıl   24 Şubat -1 Mart 2020 tarihleri arasında kutlanacak olan Vergi Haftası nedeniyle kurum ziyaretlerini sürdürdüklerini, bu kapsamda düzenlenen etkinliklerin toplumun her kesiminde vergi bilincinin oluşturulması açısından faydalı olduğunu söyledi. Mersin Deniz Ticareti Odası üyelerinin vergi yükümlülüklerini yerine getiren bilinçli birer mükellef olduğunu söyleyen Güngör, MDTO’nun tüm üyelerine teşekkür ederek bol kazançlar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren MDTO Yönetim Kurulu Başkanı Cihat Lokmanoğlu da Başkan Adem Güngör nezdinde Vergi Dairesi Başkanlığı’nın tüm çalışanlarının vergi haftasını kutladı.