SÜRELİDİR

Konu: Uluslararası Ulaştırma Forumu 2020 Zirvesine Katılmak İsteyen Üyelerimizin İletişim Bilgilerinin Gönderilmesi Talebi Hk.

İlgi    : Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Deniz Ticareti Genel Müdürlüğünün 06.01.2020 tarih ve 21536506-155.99-E.487 sayılı yazısı.

Bir örneği ekte sunulan ilgi yazı ile, 27-29 Mayıs 2020 tarihlerinde Almanya’nın Leipzig şehrinde ulaştırma bakanlarını bir araya getiren geniş katılımlı bir zirve düzenleneceği, Uluslararası Ulaştırma Forumu (ITF) yapılanmasında üye ülkelerin özel sektör temsilcilerinin yer aldığı bir Kurumsal Ortaklık Kurulu da bulunduğu ve kurul üyelerinin çoğunluğunu ulaştırma alanında faaliyet gösteren şirketlerin oluşturduğu ve bu şirketlerin ITF faaliyetleri kapsamında somut projelere katılabildiği, işbirlikleri ve yeni bağlantılar kurabildiği, üyelik için şirketlerden üç yıllık taahhüt ve Kurumsal Ortaklık Kurulu tarafından başlatılan farklı projeleri finanse etmek üzere kullanılan bir üyelik ücreti alındığı, bu seneki teması “Sürdürülebilir Kalkınma için Ulaştırmada İnovasyon” olan ve 40’tan fazla Bakanın ve Bakan Yardımcısının iştirakinin muhtemel olduğu zirveye çok sayıda özel sektör temsilcisinin de katılımının beklenmekte olduğu belirtilerek, zirveye katılmak isteyen ve Kurumsal Ortaklık Kurulunda yer almaya istekli olan üyelerimizin iletişim bilgilerinin gönderilmesi istenilmektedir.

Yukarıdaki bilgiler kapsamında, söz konusu zirveye katılmak ve Kurumsal Ortalık Kurulunda yer almak isteyen üyelerimizin iletişim bilgilerini, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Deniz Ticareti Genel Müdürlüğüne iletilmek üzere, 30 Ocak 2020 Perşembe günü mesai bitimine kadar Odamıza (E-Posta: mersindto@mdto.org, Faks: 0324-3295230) göndermelerini rica ederiz.